VIDEO: Kimi Raikkonen, regele maşinilor de tuns iarba

Înainte de Marele Premiu al Marii Britanii, Kimi şi-a etalat potenţialul, în faţa unei companii selecte, într-o cursă de... maşini de tuns iarba. Atenţie, s-ar putea să te prăpădeşti de râs.

VIDEO: Kimi Raikkonen, regele maşinilor de tuns iarba VIDEO: Kimi Raikkonen, regele maşinilor de tuns iarba

Week-end-ul competiţional 4-7 iulie nu a fost unul favorabil lui Kimi Raikkonen, care a ieşit destul de şifonat din incindentul de la startul Marelui Premiu al Marii Britanii. Kimi, îţi urăm din toată inima recuperare rapidă. 

Ceea ce s-a întâmplat înainte de GP-ul de pe Silverstone a fost, pe cât de periculos, pe atât de amuzant. În plus, nu e ca şi cum ai avea ocazia să vezi un pilot de Formula 1 întrecându-se în maşini de tuns iarba cu alţi (foşti) piloţi de Formula 1 - Martin Brundle, Johnny Herbert şi Anthony Davidson.

Gata cu vorbăraia, e timpul să-ţi îndulceşti un pic ziua de luni cu un câteva minute de râs copios. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.