VIDEO: La doar 5 ani “se dă” cu un Nissan GT-R! Crezi că e real?

Cel mai puternic model de serie al japonezilor de la Nissan este forjat pe drumul către supermarket, într-un viral a cărui vedetă este un puşti de doar 5 ani.

Nissan GT-R, unul dintre supercarurile emblematice pentru acest deceniu, a ajuns, de curând, pe mana unui "pilot de teste" mai puţin obişnuit. Un puşti de doar 5 ani forjează din răsputeri versiunea pre-facelift a maşinii de 485 CP, până la supermarket. Nissan-ul taie curbele şi finalizează cu o parcare executată cu drift, după care şoferul simte nevoia să exprime ceva.

Deşi semnul vulgar arătat la finalul clipului de către şoferul de ocazie, care abia ajunge la oglinzile retrovizoare, este destul de clar, nu ne dam seama dacă acesta se adresează celor ce nu au încă un Nissan GT-R, din motive financiare, sau chiar rivalilor cu Porsche, Maserati şi alte asemenea maşini capabile să-i "întoarcă vorba" lui GT-R.

Un lucru este sigur: O maşină dotată cu un V6 de 3,8 litri şi care poate atinge o viteză maximă de 311 km/h nu este, în niciun caz, o jucărie pe care să o laşi pe mâna unui ţânc. Câtă vreme există destui adulţi care îşi pot pierde capul la volanul unui Nissan GT-R, nu puteam decât să răsuflam uşuraţi la gandul că acesta este doar un clip regizat. Nu faceţi asta acasă!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.