VIDEO: Lamborghini Aventador, învins de un Gallardo twin-turbo

Cu echipamentul potrivit de la Heffner, Gallardo şi-a depăşit condiţia de mezin. Vezi aici cum a fost învins puternicul Aventador de către cel mai mic Lamborghini.

În mod normal, chiar daca un Lamborghini Gallardo Superleggera este destul de "înfricoşător" pentru multe alte supercaruri, datorită celor 530 CP şi a greutăţii sale de doar 1.420 kg, tot nu ar exista un motiv destul de bun pentru a-l provoca pe ferocele Aventador.

Totuşi, tunerii de la Heffner şi-au propus să inverseze ierarhia producătorului italian, iar ingredientul secret pe care l-au folosit este un kit twin-turbo. Puterea obţinută nu a fost specificată, dar este foarte probabil ca micul Lamborghini să se fi apropiat liniştit de 1000 CP. Sau poate chiar să fi depăşit această valoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.