VIDEO: Lamborghini Gallardo Spyder carbonizat

Iată ce s-a ales dintr-un Lamborghini Gallardo Spyder în valoare de 280.000 de dolari după ce a fost cuprins de flăcări pe o şosea din Belgia. VEZI VIDEO!

Coform celui de la volan, în timp ce rula cu maşina pe o şosea din Zaventum, Belgia, acesta a observat un mic foc care, din motive necunsocute, a izbucnit în partea stânga spate a maşinii. În momentul acela, a oprit şi a încercat să stingă incendiul dar efortul a fost în zadar. Focul s-a extins foarte repede iar, de aici, numai pompierii ar fi putut interveni.

Chemaţi, aceştia au reuşit să stingă focul, însă destul de târziu, bolidul fiind aproape în totalitate distrus. Iată mai jos ce s-a ales din supercarul italian după incendiu!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.