VIDEO: Lamborghini Gallardo Super Trofeo Stradale face înconjurul lumii!

Constructorul italian aduce din nou în atenţia publicului ediţia specială, Lamborghini Gallardo LP 570-4 Super Trofeo Stradale, prin intermediul unui spot publicitar extrem de dinamic şi interesant.

VIDEO: Lamborghini Gallardo Super Trofeo Stradale face înconjurul lumii! VIDEO: Lamborghini Gallardo Super Trofeo Stradale face înconjurul lumii!

În noua reclamă "Viaţa este o cursă", Lamborghini Gallardo LP 570-4 Super Trofeo Stradale porneşte într-o cursă în jurul lumii, în timp ce este filmat, din mai multe unghiuri, de camerele video plasate pe maşină.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.