VIDEO: Lamborghini Huracan accelerează de la zero până la 200 km/h în Thurst Mode

Sigur ai auzit de sistemul launch control, care te ajută să pleci cât mai repede de pe loc atunci când eşti într-o maşină care se laudă că e sportivă. Ei bine, au şi italienii de la Lamborghini aşa ceva, doar că ei s-au gândit să-l denumească Thrust Mode.

VIDEO: Lamborghini Huracan accelerează de la zero până la 200 km/h în Thurst Mode VIDEO: Lamborghini Huracan accelerează de la zero până la 200 km/h în Thurst Mode

Lamborghini Huracan nu e cel mai rapid Lambo din istorie, dar nici nu se face de ruşine cu ai săi 610 CP şi 560 Nm dezvoltaţi de minunatul V10 de 5,2 litri montat central-spate.

Cu atâta putere, Huracanul e îndreptăţit să fie dotat cu un sistem care se numeşte Thrust Mode. Cu alte cuvinte, un Launch Control italian, care e capabil să te trimită de la zero până la 200 km/h într-o clipită. Dovada? Videoclipul de mai jos.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.