VIDEO: Lamborghini Huracan vs. un Volkswagen Golf special

Dacă ai vedea o cursă în linie dreaptă între un Lamborghini Huracan şi un Volkswagen Golf, fie el şi R, care crezi că ar câştiga?

VIDEO: Lamborghini Huracan vs. un Volkswagen Golf special VIDEO: Lamborghini Huracan vs. un Volkswagen Golf special

Un Volkswagen Golf R e destul de impresionant, chiar şi în formă standard. Dar atunci când ajunge la nemţii de la HGP, s-ar putea să se aleagă cu nu mai puţin de 700 CP înghesuiţi sub capotă. În videoclipul de mai jos, un Lamborghini Huracan se ia la întrecere cu un Golf făcut de HGP, iar rezultatul e... surprinzător. Cursa începe la minutul 2:20.

VIDEO:

Ştim, pare ireal. Dar o să lăsăm GIF-ul ăsta aici, ca să vadă toată lumea cam cum poate să accelereze un Golf cu atâta putere.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.