VIDEO: Liniuţă cu cinci maşini sport cu pedigree. Care câştigă?

Se iau cinci maşini sport cunoscute, dar nu neapărat egale ca forţe, şi se pun una lângă alta într-o competiţie de sprint. Tu care crezi că o să câştige?

VIDEO: Liniuţă cu cinci maşini sport cu pedigree. Care câştigă? VIDEO: Liniuţă cu cinci maşini sport cu pedigree. Care câştigă?

Băieţii de la Motors.co.uk au pus laolaltă o liniuţă destul de interesantă, chiar dacă cei mai atenţi dintre voi o să observe că maşinile aruncate în bătălie nu sunt chiar egale ca forţe. Chiar şi aşa, trebuie să pun întrebarea: dintre Audi TT, Porsche Boxster, Nissan 370Z Nismo, Lotus Elise S şi Toyota GT86, care crezi că o să câştige sprintul?

Rezultatul, în videoclipul de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.