VIDEO: Liniuţă între BMW X5 M50d şi Range Rover Sport V8

Una e diesel, cealaltă e pe benzină. Şi totuşi, ambele au nevoie de 5,3 secunde pentru a atinge 100 km/h. E un fel de luptă Marea Britanie versus Germania. Aşa, ca pe vremuri.

VIDEO: Liniuţă între BMW X5 M50d şi Range Rover Sport V8 VIDEO: Liniuţă între BMW X5 M50d şi Range Rover Sport V8

5,3 secunde. Atât au nevoie cele două maşini din videoclipul de mai jos pentru a atinge cifra magică de 100 km/h. Şi da, dacă ar fi fost nişte maşini sport, nu ar fi avut nimeni nimic de comentat. Dar nu sunt maşini sport, ci sunt nişte SUV-uri imense.

În colţul din dreapta, reprezentând Germania, noul BMW X5 M50d – 3,0 litri diesel tri-turbo, 381 CP şi 740 Nm.

În colţul din stânga, reprezentând Marea Britanie (şi un pic din India), noul Range Rover Sport Supercharged V8 – 5,0 litri benzină, 510 CP şi 625 Nm.

Rezultatul luptei, în videoclipul de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.