VIDEO: Liniuţă între Ferrari F12 şi Tesla Model S P85D. Sau V12 vs. full electric

Cu alte cuvinte, o mică luptă între tehnologia de modă veche şi cea de ultimă oră (deşi motoarele electrice există de mai bine de 100 de ani).

VIDEO: Liniuţă între Ferrari F12 şi Tesla Model S P85D. Sau V12 vs. full electric VIDEO: Liniuţă între Ferrari F12 şi Tesla Model S P85D. Sau V12 vs. full electric

Ferrari F12 a fost, până nu demult, cel mai puternic model din portofoliul companiei auto italiene, cu un V12 pe benzină care dezvoltă 740 CP şi 690 Nm. Pe de cealaltă parte, Tesla Model S P85D este vârful de lance al firmei fondate şi conduse de Elon Musk, cu două motoare electrice care trimit 700 CP şi 930 Nm către toate cele patru roţi.

Cei de la DragTimes au pus ambele maşini pe pistă şi au înregistrat cursa. Oficial, F12berlinetta accelerază de la zero până la 100 km/h în 3,1 secunde, în vreme ce Model S are nevoie de una-două zecimi de secundă în plus. Deşi, dacă te uiţi la videoclipul de mai jos (şi aici), n-ai crede asta.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.