VIDEO: Lucas Ordonez scoate pe gheaţă extremul Nissan Juke-R!

Fostul gamer care a devenit pilot de curse, Lucas Ordonez, a testat performanţele crossover-ului de 485 CP, Nissan Juke-R, pe o pistă de gheaţă din Norvegia.

Lucas Ordonez este unul dintre pasionaţii de jocuri cu maşini căruia i s-a oferit şansa de a ajunge pilot profesionist prin câştigarea competiţiei online Nissan GT Academy, organizată de Nissan, Playstation şi Gran Turismo 5 Prologue. Talentul său l-a adus în postura de a se antrena şi de a concura cu piloţi profesionişti în curse precum cea de 24 ore de la Dubai, GT4 European Cup şi Le Mans Series.

Însă niciuna dintre aceste competiţii nu-l pune în postura unui pilot cu experienţă în ale şofatului pe gheaţă. Iată mai jos cum se descurcă spaniolul de numai 26 ani la volanul crossover-ului de 485 CP pe pista de gheaţă din Lilehammer, Norvegia - o locaţie renumită datorită găzdurii Jocurilor Olimpice din 1994.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.