[VIDEO] „Luxul de pe Rolls va fi de c***t” … spune unul dintre acţionarii companiei letoniene.

Autor: Alexandru Banu 21 oct. 2016 Știri auto
[VIDEO] „Luxul de pe Rolls va fi de c***t” … spune unul dintre acţionarii companiei letoniene.
Dartz este un tuner din Letonia care produce nişte măgăoaie de lux ultrapimp-uite. Şi blindate. Compania e in conexiune cu furnizori ruşi de echipamente. Nu vă imaginaţi acum că vorbim de maşini de război cu jacuzzi înăuntri. Sunt nişte offroadere gigantice cu opţiuni de 7 stele. Metoda de comunicare a companiei este la fel de opulentă şi arogantă.
 
Dacă intraţi pe site-ul dartz.us (pentru că au mulţi clienţi din State) o să vedeţi în prima pagină o scrisorică în care Dartz se scuză că nu publică preţul ulitmului model scos – Black Shark. Asta ca să nu-i ofenseze pe cumpărătorii de Bugatti, care se cred foarte bogaţi. Tot ce transmit ei în scrisoarea aia e că preţul noii maşini va avea cu siguranţă 6 zerouri. Cam toate Dartz=urile au motoare de 6 litri şi 650 de cai. Totul e cu 6 la ei – litri, cai, preţ. Ating suta la oră în 5 secunde şi 310 km/h viteză maximă.
 
Ultima nebunie Dartz e volanul e un volan de 30.000$, cu 292 diamante şi îmbrăcat în piele de crocodil. Acesta va fi pus, probabil, pe un model şi mai nou decât Black Shark. Al cărui nume vine de la pielea care e pe volan … Black Alligator. Maşina va fi atât de luxoasă încât Leonard Yanekelovici, unul din oamenii Dartz, a spus că  „Luxul de pe Rolls va fi de c***t pe lângă ce facem noi”.
 
VOLANUL DIN PIELE DE CROCODIL, CU 292 DE DIAMANTE
 
 
Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide