VIDEO: McLaren P1 versus predecesorul său, McLaren F1

McLaren F1 a fost cea mai rapidă maşină din lume la vremea sa, dar chiar dacă au trecut mai bine de 20 de ani de când a început producţia, suntem destul de siguri că reuşeşte şi astăzi să ţină piept multor supercaruri.

VIDEO: McLaren P1 versus predecesorul său, McLaren F1 VIDEO: McLaren P1 versus predecesorul său, McLaren F1

McLaren P1 este o maşină uluitoare, dar nu ar fi existat astăzi dacă în urmă cu mai bine de 20 de ani nu ar fi apărut în lume fenomenul numit McLaren F1. Britanicii de la EVO, aceiaşi care au căutat în România cel mai bun drum pentru condus din lume, au pus măreţul P1 lângă părintele său, F1. Iar rezultatul este chiar porno, am putea spune.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.