VIDEO: Mercedes-Benz A45 AMG, faţă în faţă cu BMW M235i

Mercedes-Benz A45 AMG sau BMW M235i. Sunt foarte diferite unul de altul, însă împart aceeaşi manie pentru agilitate şi viteză. Comparativul video de mai jos are menirea de a-ţi arăta, obiectiv, care e mai rapid pe circuit. Pe care ţi-ai pune banii?

VIDEO: Mercedes-Benz A45 AMG, faţă în faţă cu BMW M235i VIDEO: Mercedes-Benz A45 AMG, faţă în faţă cu BMW M235i

Nu te lăsa păcălit de dimensiunile celor doi protagonişti din comparativul acesta atunci când analizezi seriozitatea comparativului. Sunt doi mici Goliaţi, dedicaţi celor care vor să ajungă din punctul A în punctul B repede şi să aibă parte şi de distracţie în tot acest timp. Cei de la Autocar i-au pus faţă în faţă pe un circuit întortocheat, dându-le şansa să-şi etaleze abilităţile. 

Citeşte AICI testul nostru cu BMW M235i Coupé

Înainte să afli câştigătorul, spune-ne care este campion din punctul tău de vedere şi de ce, folosindu-te de rubrica de comentarii de mai jos. OK, să înceapă lupta atunci:

 

Sursa: YouTube Autocar

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.