VIDEO: Mercedes SLR McLaren rămas fără roţile faţă!

Un milionar aflat în stare de ebrietate continuă să conducă chiar şi după ce pierde cele două roţi din faţă ale supercarului Mercedes SLR McLaren. VEZI VIDEO!

Din cele investigate, reiese că milionarul italian, Roberto Parli, a acroşat mai întâi o maşină de pe autostradă, lucru care l-a făcut să piardă, pentru început, roata din dreapta faţă. Această întâmplare nu l-a făcut pe şoferul beat să oprească, ci din contră, a continuat să-şi vadă de drum. Însă, nu după mult timp, loveşte din nou o altă maşină, de data aceasta un camion si, în urma impactului pierde şi cea de a doua roată din faţă.

Cu toatea acestea, milionarul nu se lasă şi decide să conducă bolidul grav avariat, însă datorită avertismentelor celorlalţi participanţi la trafic şi focului care ieşea de sub capotă, el hotărăşte să oprească. Primele cuivnte care au ieşit pe gura lui Roberto Parli, după ce a ieşit din maşină, au fost: "Sunt milionar, voi plăti pentru tot, nu-mi pasă!"

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.