VIDEO: Moldovenii au găsit o soluţie pentru cei care parchează neregulamentar

Desigur, este o soluţie extremă care nu ştim cât rezolvă probleme mai mult decât creează. Aşteptăm să ne zici părerea ta sinceră.

VIDEO: Moldovenii au găsit o soluţie pentru cei care parchează neregulamentar VIDEO: Moldovenii au găsit o soluţie pentru cei care parchează neregulamentar

Am vrea să spunem că e o fază înscenată, însă vorbim totuşi de activiştii mişcării StopHam, aşa că nu ştim sigur. E bine de ştiut însă că următorul clip conţine violenţă moderată. Adică cineva care parchează aiurea şi face şi gălăgie în privinţa asta o să-şi ia câteva pălmoace. Ceea ce nu e chiar OK, pentru că drepturile individului bla bla bla. 

... însă modul în care moldovenii arată că îşi rezolvă problemele cu nesimţiţii sunt, cumva, liniştitoare. În lipsa unei lumi ideale ajungem să ne mulţumim şi cu soluţii... rugoase. 

Tu ce măsuri ai propune pentru a atrage în privinţa parcărilor aiurea?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.