VIDEO: Momente penibile pentru proprietarii de supercaruri

Uneori dimensiunea contului din bancă induce o stare de relaxare care poate conduce la momente penibile.

Nu mulţi se pot lăuda că au în garaj un Bugatti Veyron Grand Sport Cabrio. Când te-ai văzut cu supercarul în garaj nu cred că mai ai timp şi chef să citeşti măcar instrucţiunile de montare ale soft top-ului. Ai suficient timp în Londra, după ce termini sesiunea de shopping, să încerci să înţelegi cum se poate ataşa o bucată de pânză la un supercar de 1.200 CP.

Dacă pe proprietarul Veyron-ului îl putem ierta pentru neîndemânare, pe cel de la volanul supercarului italian 458 Italia care a pornit în marşarier într-o cursă de drag, nu îl putem ierta. Un sfat? Dacă aveţi un Ferrari 458 Italia în faţa dumneavoastră la semafor poate este indicat să păstraţi distanţa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.