VIDEO: Moş Crăciun primeşte o nouă sanie de la Honda

După 74 de miliarde de kilometri (sau ce unitate de măsură pentru distanţă foloseşte Moşul), bărbosul simpatic care le trimite cadouri copiilor în fiecare an are nevoie de un nou mijloc de transport pentru a călători în toate colţurile lumii. Din fericire, se pare că Moş Crăciun are un atelier Honda lângă el, aşa că rezolvă destul de rapid problema.

VIDEO: Moş Crăciun primeşte o nouă sanie de la Honda VIDEO: Moş Crăciun primeşte o nouă sanie de la Honda

Maşina ta câţi kilometri are? Orice răspuns ai da, suntem destul de siguri că nu este „74 de miliarde”. Dar, aşa cum o să vezi în videoclipul de mai jos, sania lui Moş Crăciun a depăşit un pic această valoare, aşa că ar trebui înlocuită cu una mai nouă şi mai sigură. Noroc că există un atelier Honda în apropiere.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.