VIDEO: Neatenţia pe autostradă face victime

Materialul următor vine să confirme faptul că există situaţii în care victimele unor accidente de circulaţie s-au aflat la locul nepotrivit în momentul nepotrivit, câzând pradă neatenţiei celorlalţi participanţi la trafic.

VIDEO: Neatenţia pe autostradă face victime VIDEO: Neatenţia pe autostradă face victime

Sperăm că şoferul maşinii din care se filmează îşi va face timp să deruleze imaginile surprinse de camera amplasată pe bordul maşinii şi să-şi dea seama de ce a făcut. Aflat probabil într-o stare adâncă şi prelungită de neatenţie, acesta nu bagă de seamă la timp că în faţa sa se află în deplasare altă maşină. Când într-un final acesta observă pericolul este deja prea târziu pentru a evita impactul, deşi şoferul încearcă să vireze stânga.

Din păcate, cel mai mult de suferit din accident are şoferul Matiz-ului, care luat prin surprindere şi lovit destul de violent din spate, nu mai poate face nimic pentru a împiedica răsturnarea maşinii pe autostradă. O altă dovadă că neatenţia altora în trafic poate pune serios în pericol viaţa celorlalţi şoferi, fără ca aceştia să aibă vreo vină. Vă invităm să urmăriţi cu atenţie materialul video de mai jos, şi să trageţi singuri concluziile necesare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.