VIDEO: Nissan Deltawing, dezlănţuit pe circuit

“Batmobilul” dezvoltat cu sprijinul celor de la Nissan a ieşit la câteva ture în forjă, pe circuitul de la Sebring.

Proiectul Deltawing, iniţiat de designerul Ben Bowlby, omul de afaceri Don Panoz şi de fostul pilot de Formula 1 Dan Gurney a atras rapid atenţia celor de la Nissan, care au oferit pentru avangardista maşină de curse motorizarea potrivită.

Astfel, "batmobilul" va folosi un propulsor motor de doar 1,6 litri, cu injecţie directă şi tehnologie turbo, a cărui putere maximă ajunge la 304 CP. Motorul 1.6 DIG-T este grefat de pe Juke 4x4 Turbo, dar modificat intens.

Recent, Nissan Deltawing a fost testat pe circuitul de la Sebring, unde prestaţia maşinii a fost foarte atent analizată de ingineri. Iar acest lucru, pentru că Deltawing este destinat carierei competiţionale, rolul său principal find acela de combatant la Le Mans.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.