VIDEO: Nissan GT-R de 850 CP vs Suzuki Hayabusa de 198 CP!

Supercarul japonez Nissan GT-R Switzer dopat cu 850 CP va înfrunta într-o cursă de drag-race cea mai rapidă motocicletă de şosea, Suzuki GSX 1300R sau pe înţelesul tuturor, Hayabusa.

Nissan GT-R Switzer R850 este creaţia tunerului american Switzer care nu a făcut decât să-i aducă un upgrade de putere motorului de 3,8 litri, dezvoltând acum nici mai mult nici mai puţin de 850 CP.

Suzuki GSX 1300R are un motor de 1,3 litri care dezvoltă 198 CP şi poate ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 2,74 secunde.

Ei bine, vor face faţă cei 850 CP performanţelor Hayabusei?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.