VIDEO: Nissan GT-R îţi dă aripi! Sau nu…

Nissan GT-R este o maşină la care râvnesc mulţi. Combinaţia de tehnologie înaltă, o putere de aproximativ 500 de cai putere şi un preţ mai mic de 100.000 de euro este tentantă. Însă nu oricine poate stăpâni pe şosea maşina supranumită „Godzilla”.

VIDEO: Nissan GT-R îţi dă aripi! Sau nu… VIDEO: Nissan GT-R îţi dă aripi! Sau nu…

Un Nissan GT-R are sub capotă mai mulţi cai putere decât un Porsche 911 Turbo, dar are un preţ de aproape două ori mai mic. Astfel că mulţi pasionaţi de viteză şi tehnologie de ultimă oră şi-au găsit maşina visurilor.

Chiar dacă GT-R-ul are tracţiune integrală şi o sumedenie de sisteme care au scopul să-l ajute pe şofer să rămână pe şosea, se pare că proprietarul unui astfel de supercar şi-a supraestimat talentul.

În clipul de mai jos, filmat în Statele Unite ale Americii, se vede cum maşina pe care este montată camera depăşeşte regulamentar o camionetă, după care un Nissan GT-R intră cu viteză în cadru, depăşeşte pe linia continuă şi… decolează.

Şoferul Nissan-ului pierde controlul maşinii, ratează intrarea într-un sens giratoriu şi ajunge pe un câmp.

Toată acţiunea, inclusiv comentariile celor aflaţi în maşina pe care a fost montată camera, în clipul de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.