VIDEO: Nissan GT-R şi AMS Performance stabilesc un nou record!

Cu ajutorul celor de la AMS Performance, Nissan GT-R stabileşte un nou record pe o distanţă de 400 metri. VEZI VIDEO!

Datorită programului Alpha 12 dezvoltat de tunerul AMS Performance, supercarul japonez a putut stabili un nou record mondial, rulând pe o distanţă de 400 metri, în linie dreaptă. "Herghelia" de 1.500 CP a fost capabilă să propulseze Nissan-ul pe un sfert de milă în doar 8,97 secunde, un rezultat surprinzător chiar şi pentru tehnicienii japonezi.

Şi mai uimitor este faptul că asemenea performanţe au fost atinse fără a aduce vreo modificare transmisiei sau interiorului lui Nissan GT-R R35.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.