VIDEO: Nissan GT-R versus Porsche 911 Turbo Cabriolet

Niponul este cunoscut pentru acceleraţiile fulminante 0-100 km/h. Dar ştiai că Nissan GT-R este proclamat „Regele Drag”-ului. Aşa că o întâlnire cu un Porsche 911 standard nu ar trebui să fie o problemă. Până când este...

VIDEO: Nissan GT-R versus Porsche 911 Turbo Cabriolet VIDEO: Nissan GT-R versus Porsche 911 Turbo Cabriolet

Primul lucru pe care l-ai aflat, probabil, despre Nissan GT-R a fost sprintul 0-100 km/h. Cu o acceleraţie mai mică de trei secunde, Nismo GT-R a urcat pe tronul Imperiului dragsterelor de stradă, îngenunchind multe supercaruri mult mai scumpe decât acestea. Poate că n-o fi acesta principalul criteriu pentru cumpărătorii de supercaruri, însă cu siguranţă este unul important.

Însă a venit ziua în care „Regele drag”-ului s-a supus, la rândul său, în faţa „Reginei cu soft top” 911 Turbo Cabriolet. Demonstraţia edificatoare a fost săvârşită de băieţii de la evo Magazine.

Poate că ar fi timpul să intre Nismo GT-R în scenă...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.