VIDEO: Nissan GT-R vs Lamborghini LP640

Japonezii au pus la cale o întrecere de tip liniuţă între Nissan GT-R şi Lamborghini Murcielago LP640. Evident, nu vă spunem cine a câştigat.

Startul între cei doi bolizi s-a dat din mers, finalul fiind destul de strâns. Într-o cursă reală pe tot circuitul, cel mai probabil cele două modele ar fi fost echivalente, cu unul dintre ele mai puternic pe linie dreaptă şi altul care ar avea o aderenţă mai bună pe curbe. Aşadar, cine credeţi că a căştigat: italiana de 641 CP sau japonezul despre care se spune deseori că în nici un caz nu are doar 480 CP?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.