VIDEO: Nissan GT-R vs. 6 sportive

Americanii de la Insideline au aruncat Nissan GT-R într-o luptă foarte interesantă, într-un comparativ de zile mari, cu alte cinci maşini performante şi foarte cunoscute.

După ce japonezii au pus faţă în faţă Nissan GT-R cu cele mai bune maşini sport din Ţara Soarelui Răsare, americanii de la insideline.com au realizat, la rândul lor, un dream-team de maşini sport, pentru a vedea dacă maşina sport a momentului se ridică la nivelul aşteptărilor. Un test complex, în care au mai evoluat Audi R8, Lotus Elise SC, Porsche 911, Mitsubishi Lancer EVO X MR şi Subaru Impreza STi (GM şi Dodge au refuzat să pună la dispoziţie modelele Chevrolet Corvette Z06, respectiv Dodge Viper SRT10...).

Rezultatele? Ghiciţi care este maşina sport cea mai potrivită pentru toate situaţiile... sau urmăriţi clipul video (toate datele le găsiţi pe insideline.com)
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.