VIDEO: Nissan Juke-R, prezentat oficial

Crossoverul extrem de 530 CP a fost prezentat oficial în cadrul unui eveniment Nissan, desfăşurat la Malaga.

Japonezii au ales să facă prezentarea primului super-crossover din lume, Nissan Juke-R, pe pământ spaniol, în cadrul unui eveniment dedicat gamei producătorului japonez. Maşina, vopsită în negru mat, este garnisită cu un kit de caroserie potrivit cu performanţa celor 530 CP, ai motorului V6 de 3,8 litri, preluat de pe Nissan GT-R.

De fapt, caroseria versiunii nervoase a lui Juke, în sine, poate fi considerată o simplă adăugire, în sine, deoarece crossoverul a preluat de la fratele său mai mare întreaga platfomă tehnică, (şasiu şi cutie de viteze) la care a adăugat jantele Rays de 20 inchi şi un eleron format din două piese. Interiorul beneficiază de scaune cu centuri de prindere în cinci puncte şi de roll-cage.

În ciuda faptului că este perfect utilizabil pe drumurile publice, Nissan Juke-R este numai un concept care va fi produs în doar două exemplare. Unul va avea volanul amplasat pe partea stângă, iar celălalt va respecta legislaţia japoneză, având volan pe partea dreaptă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.