VIDEO: Nissan obţine recordul mondial pentru cel mai lung drift cu două maşini

De recorduri mondiale la derapaje controlate am auzit, dar de recorduri la drifturi cu două maşini în acelaşi timp nu prea am mai auzit. Dar ştii cum se spune, există un început pentru toate.

VIDEO: Nissan obţine recordul mondial pentru cel mai lung drift cu două maşini VIDEO: Nissan obţine recordul mondial pentru cel mai lung drift cu două maşini

În Orientul Mijlociu, cei de la Nissan s-au plictisit într-o zi, aşa că s-au hotărât să stabilească un record mondial pentru cel mai lung derapaj controlat făcut cu două maşini în acelaşi timp - un 350Z şi un 370Z.

Într-un final, cei doi piloţi au reuşit să parcurgă, de-a latul, 28,52 km, după care au plecat acasă şi au băut un ceai (probabil). Nu putem decât să spune: bravo lor!

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.