VIDEO: Nissan Skyline GT-R R34 Altechno versus Bugatti Veyron!!!

Credeţi că sunt de ajuns cei 900 CP ai lui Nissan Skyline GT-R R34 Altechno pentru a învinge herghelia de 1.001 CP ai supremului Bugatti Veyron? Răspunsul îl aflaţi în clipul de mai jos.

Se pare că cei 900 CP ai preparatului Nissan Skyline GT-R R34 au făcut faţă şi chiar au câştigat cursa de drag race pe un sfert de milă, în faţa lui Bugatti Veyron. Însă, pe o distanţă mai lungă, respectiv o milă, Veyron-ul câştigă confruntarea, demonstrând încă o dată că nu are rival.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.