VIDEO: Noile “jucării” ale lui Batman surprinse pe străzile din America!

Iată aici câteva clipuri video în care ne sunt prezentate noile vehicule ale lui Batman surprinse pe străzile din America în timpul filmărilor la “The Dark Knight Rises”.

Se pare că pe lângă cunoscutele "jucării" ale lui Batman, şi anume Batmobile Tumbler şi Batpod-ul, îşi vor face apariţia şi alte noi maşinării SF ce vor putea fi admirate în noul film "The Dark Knight Rises", programat pentru lansare anul viitor.

Unul din clipurile video ne-o arată şi pe Selina Kyle sau Catwoman, personaj interpretat de actriţa Anne Hathaway, conducând bolidul pe două roţi al lui Batman.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.