VIDEO: Noul BMW M235i vs. minunatul BMW M3 CSL. Care câştigă?

BMW M3 CSL a ieşit la lumina zilei în urmă cu zece ani, în vreme ce Seria 2 a aterizat pe meleaguri româneşti la sfârşitul lui 2013. Două reţete diferite, dar care au acelaşi scop: de a-l face pe şofer foarte fericit. Britanicii de la AutoExpress au pus la încercare ambele maşini pe circuit. Tu care crezi că va fi mai rapidă?

VIDEO: Noul BMW M235i vs. minunatul BMW M3 CSL. Care câştigă? VIDEO: Noul BMW M235i vs. minunatul BMW M3 CSL. Care câştigă?

Noul BMW Seria 2, în varianta de top M235i, este o maşină foarte distractivă şi suficient de puternică, dar oare reuşeşte să fie mai rapidă decât unul dintre cele mai apreciate M-uri din istorie?

Pentru a răspunde la întrebare, englezii de la AutoExpress s-au dus pe un circuit şi au pus la încercare noul M235i şi vechiul M3 CSL din 2004. Adică o maşină nou-nouţă, care nu e chiar un M adevărat, şi o maşină veche de zece ani, care a fost gândită pentru a fi cât mai rapidă şi cât mai uşoară.

Rezultatul, în videoclipul de mai jos:

Te-ai aşteptat la acest rezultat?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.