VIDEO: Noul BMW M5, dezlănţuit pe circuit

Filiala britanică a BMW ne arată ce poate face un M5 atât pe şosea, cât şi pe circuit, într-un filmuleţ numai bun de ascultat cu volumul la maximum.

Vopsit într-un negru aparent inocent, noul BMW M5 îşi face apariţia ca personaj principal într-un material video prezentat chiar de filiala britanică a companiei bavareze.

Motorul V8 Twin-Turbo etalează întreaga gamă de note muzicale pe care le poate atinge, iar sedanul de performanţă face trecerea de la şosea la circuit, într-un mod deloc elegant. Adică exact aşa cum ar trebui.

...iar ca bonus, poţi intra în pielea celor care au condus noul BMW M5, dar ne referin aici la cei care au ajuns la 315 km/h la oră. La fel ca şi în cazul filmuleţului de mai sus, este recomandat ca filmuleţul să fie vizionat cu volumul la maximum.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.