VIDEO: Noul Porsche 911 vs. Porsche Cayman R, pe Laguna Seca

Noul Porsche 911 Carrera S este urmărit, pe circuitul Laguna Seca, de către un Cayman R. Vezi cum s-a terminat confruntarea.

Circuitul Laguna Seca a fost, de curând, gazda evenimentului Porsche Rennsport Reunion IV, locul unde toţi fanii Porsche din lume şi-ar fi dorit să se afle.

Cu această ocazie, Noul Porsche 911 Carrera S a strălucit ca o adevărată vedetă, iar pentru tura de circuit pe care a trebuit să o parcurgă, condus de pilotul de uzină Patrick Long, a avut parte de o companie specială.

Un Cayman R, pilotat de campionul Rolex GrandAM GT, într-o urmărire de vis. Chiar dacă scopul a fost doar o filmare oficială a noului 911, filmuleţul merită urmărit. Cu sunetul la maximum.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.