VIDEO: Noul Tumbler, maşina lui Batman din filmul Batman v Superman

În 2016 o să apară un nou film cu Batman. Şi cu Superman. În acelaşi timp. Se numeşte Batman v Superman, iar noi abia aşteptăm să-l vedem, fiindcă o să fie o luptă între un supererou cu puteri suprapămâneşti şi un supererou cu foarte mulţi bani.

VIDEO: Noul Tumbler, maşina lui Batman din filmul Batman v Superman VIDEO: Noul Tumbler, maşina lui Batman din filmul Batman v Superman

Filmul Batman v Superman o să apară în cinematografele din lumea întreagă în luna martie 2016, aşa că până atunci mai avem de aşteptat un an de zile. Dar nu o să fie o aşteptare seacă, fiindcă avem deja câteva detalii.

Pentru început, rolul lui Superman o să fie jucat de Henry Cavill, acelaşi actor care a interpretat personajul principal din Man of Steel, în vreme ce Ben Affleck o să intre în pielea lui Batman. Şi, aşa cum ne-am obişnuit deja, Batman trebuie să aibă un vehicul bun la toate. Ei bine, Tumblerul (după cum e cunoscut) are o faţă nouă pentru filmul de anul viitor. O faţă pe care o poţi vedea şi tu în videoclipul de mai jos.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.