VIDEO: O bătaie în trafic cu final surprinzător!

S-ar putea să vă uimească dar în cazul de faţă, o luptă cu pumni şi picioare între doi şoferi, are un final cu totul neaşteptat. Vezi în VIDEO ce s-a întâmplat!

Un amator a reuşit să surprindă o ceartă care a dus la un adevărat meci de box şi wrestling între doi şoferi din Canada. Aceştia au început să se ia la bătaie, "cărându-şi" unul altuia pumni şi picioare, fără ca cineva să intervină serios.

Ei bine, credeaţi că după o luptă atât de violentă, finalul să fie unul aşa de frumos: cei doi participanţi la trafic şi-au dat mâna ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.