VIDEO - O femeie care traversa în fugă DN1 s-a lovit de o maşină

Un clip video postat pe pagina de Facebook Info Trafic jud. Cluj a surprins momentul în care o femeie a încercat să traverseze în fugă DN1, dar s-a lovit de o maşină aflată în mişcare.

Un clip video postat pe pagina de Facebook  Info Trafic jud. Cluj a surprins momentul în care o femeie a încercat să traverseze în fugă DN1, dar s-a lovit de o maşină aflată în mişcare.

Femeia a văzut că maşinile de pe un sens erau oprite la semafor şi a pornit în fugă să traverseze, dar nu s-a mai asigurat şi în partea dreaptă şi a intrat într-o maşină care circula regulamentar. La doar câţiva metri de locul în care a fost lovită femeia se vede o trecere de pietoni.

Maşina implicată era condusă de un bărbat de 29 de ani. Ambele persoane au fost testate de către poliţişti şi nu consumaseră băuturi alcoolice.

Femeia a fost transportată la spital.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.