VIDEO - O staţie de alimentare a maşinilor cu hidrogen a explodat. Unda de şoc a declanşat airbag-urile din maşinilor din zonă

Compania care operează staţia şi-a închis celelalte staţii de alimentare ca măsură de precauţie.

VIDEO - O staţie de alimentare a maşinilor cu hidrogen a explodat. Unda de şoc a declanşat airbag-urile din maşinilor din zonă VIDEO - O staţie de alimentare a maşinilor cu hidrogen a explodat. Unda de şoc a declanşat airbag-urile din maşinilor din zonă

O staţie de alimentare pentru maşinile cu hidrogen a explodat în Norvegia la începutul acestei săptămâni. Evenimentul a determinat companiile Toyota şi Hyundai să oprească vânzarea de vehicule pe bază de hidrogen în această ţară.

Staţia, situată în localitatea Sandvika, a explodat violent, iar pompierii au instalat o zonă de siguranţă de 500 de metri în jurul locului. Din fericire, în momentul exploziei nu era nimeni la staţia de încărcare.

Un ziar local informează că două persoane au fost spitalizate după ce undă de şoc a exploziei a provocat declanşarea airbagurilor maşinii. Nel, compania care operează staţia, şi-a închis celelalte staţii de alimentare cu hidrogen în Norvegia ca măsură de precauţie.

VIDEO

 

Doi experţi din Danemarca au fost trimişi pentru a sprijini autorităţile locale cu investigaţiile. Staţia afectată de explozie a fost deschisă în noiembrie 2016.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.