VIDEO: O zi din viaţa lui Ken Block

O zi din viaţa lui Ken Block, sau cu alte cuvinte cum să mai facem puţină reclamă unui Ford Fiesta, chiar dacă este în versiunea WRC, cea care are omologare pentru a rula pe drumurile publice.

Un Ken Block care îşi împarte ziua între cafenea, sesiune de autografe, câteva sesiuni de drifturi şi mici cascadorii pentru Gymkhana Tour... dar în special relaţia pe care o are Ken Block cu "mediul înconjurător" prin intermediul sistemului SYNC montat pe Hybrid Function Hoon Vehicle - Ford Fiesta.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.