VIDEO: Omul şi Mopedul său. O poveste de dragoste

„Indiferent cât de bun ai ajuns, nu trebuie să uiţi de unde ai plecat.” Clipul următor este atât de ciudat şi de comic, încât altceva nu ştim ce să mai zicem despre el. Să-l mai urmărim încă o dată, atunci...

VIDEO: Omul şi Mopedul său. O poveste de dragoste VIDEO: Omul şi Mopedul său. O poveste de dragoste

Înainte să priveşti cele mai bune trei-minute-şi-ceva de Internet de astăzi, trebuie să menţionăm că echipa aflată în spatele acestei producţii este formată din cascadori profesionişti. E suficient să te uiţi pe pagina lor de YouTube ca să-ţi dai seama de cât de mult trebuie să subliniezi „profesionişti” în sintagma de mai sus. Fără să mai lungim vorba, spunem doar că Tigerman este eroul nostru de astăzi. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.