VIDEO: Opel încearcă să se infiltreze la petrecerea Volkswagen de la Worthersee

În fiecare an, Opel încearcă să strice puţin petrecerea fanilor grupului VAG din timpul evenimentului Wörthersee Tour, iar anul acesta a venit cu ceva mai subtil.

VIDEO: Opel încearcă să se infiltreze la petrecerea Volkswagen de la Worthersee VIDEO: Opel încearcă să se infiltreze la petrecerea Volkswagen de la Worthersee

Turul Wörthersee este cel mai mare eveniment dedicat fanilor grupului german Volkswagen, dar asta nu înseamnă că alţi producători nu pot participa la petrecere. Cel puţin asta crede Opel, care în fiecare an încearcă să strice puţin petrecerea simpatizanţilor grupului VAG.

Anul acesta, Opel a împărţit 6.000 de perechi de ochelari 3D gratuit către participanţii la eveniment şi a invitat lumea la un foc de artificii în miez de noapte. Bineînţeles, Opel nu s-a dat de gol în tot acest timp, iar cei de acolo au crezut că primesc ochelari de la Volkswagen.

Mare le-a fost surpriza când o mulţime de logouri Opel le-au apărut în faţă în timpul focului de artificii. Mulţi au luat-o ca pe o glumă, dar alţii au ales să dea foc ochelarilor primiţi în semn de protest.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.