VIDEO: Ora de vârf în Taipei e noul Mad Max cu scuterişti

În timp ce şoferii români sunt constant stresaţi de prezenţa bicicliştilor, motocicliştilor şi scuteriştilor prin trafic, în Taipei posesorii de scutere fac legea în timpul orelor de vârf.

VIDEO: Ora de vârf în Taipei e noul Mad Max cu scuterişti VIDEO: Ora de vârf în Taipei e noul Mad Max cu scuterişti

Ceea ce urmează să vedeţi nu este o invazie, nici o revoluţie, nici măcar un protest. Aşa decurg lucrurile în timpul orelor de vârf de dimineaţă în Taipei, unde valuri de scuterişti încearcă să ajungă la locul de muncă.

Şi pentru că ne place să vă ţinem în priză, vă propunem un test: suntem curioşi de câte ori auziţi pe cineva claxonând pe toată durata de două minute şi jumătate a videoclipului, pentru că noi nu am putut detecta aşa ceval. Aşadar, există civilizaţie şi în aglomeraţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.