VIDEO: Pe cât punem pariu că era beat?

Ce spuneţi de acest individ din clipul video care are un stil de condus total neobişnuit pe drumurile publice? Să fi fost beat sau, mai rău, drogat?

VIDEO: Pe cât punem pariu că era beat? VIDEO: Pe cât punem pariu că era beat?

Priviţi următorul clip video şi observaţi ce se întâmplă cu maşina condusă de un individ care, probabil, se afla sub influenţa alcoolului. Se poate vedea cum capacitatea de conducere a autoturismului este serios afectată iar acest nu lucru nu face decât să pună viaţa în pericol atât a sa cât şi a celorlalţi participanţi la trafic. Iată mai jos cum se încheie această întâmplare!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.