VIDEO: Peugeot anunţă noul 208 cu un teaser

Pe 2 noiembrie, noul 208 va prelua ştafeta Peugeot-urilor de clasă mică. Până atunci, francezii stârnesc imaginaţia fanilor cu un filmuleţ destul de zgârcit cu detaliile.

Clasa mică este foarte importantă pentru Peugeot, ca pentru orice alt producător european. După succesul legendar al celebrului 206 şi confirmarea competenţei francezilor în segment, prin intermediul vânzărilor lui 207, a venit momentul pentru o nouă generaţie.

Noul Peugeot 208 va debuta pe 2 noiembrie şi se va orienta, atât din punct de vedere stilistic, cât şi ca nivel al dotărilor, după cea mai mare maşină din gama producătorului francez, modelul 508.

Până atunci, designerii lui 208 ne promit că vom avea parte de un design schimbat radical, de linii aduse în pas cu timpul, precum şi de o ergonomie de cel mai înalt nivel. Rămâne de văzut în ce se vor materializa vorbele mari din teaserul de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.