VIDEO: pietonul a scăpat ca prin urechile acului!

Ce faci dacă observi un SUV rostogolindu-se spre tine? Evident, fugi cât de ţin picioarele - dacă îl vezi din timp. Dacă nu...

De ce sunt bune semafoarele dacă nu respecţi culoarea roşie? Un pieton era la un pas să afle pe propria piele răspunsul tragic, dar nu din vina lui, ci din vina unui şofer neatent, care nu a oprit la semafor. Ca urmare, modelul Mercedes-Benz ML a intrat cu viteză excesivă în intersecţie şi a fost acroşat de o maşină.

Impactul a fost suficient de puternic pentru ca SUV-ul german să se răstoarne. Dar nu doar atât: rostogolindu-se, mastodontul se îndrepta periculos chiar către un pieton aflat pe trotuar, la o distanţă care părea foarte sigură faţă de intersecţie. Dacă pietonul nu ar fi reacţionat prompt, cel mai probabil ar fi fost spulberat de maşina care, într-un final, s-a oprit într-un stâlp.

Uneori, nu e suficient să ai doar noroc, dacă nu ai şi reflexe.

Ce noroc a avut pietonul! de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.