VIDEO – Pilot de raliuri Vs Poliţie. 1-0 pentru pilot

Autor: Marius Vișan 24 oct. 2015 Știri auto
VIDEO – Pilot de raliuri Vs Poliţie. 1-0 pentru pilot

Într-un filmuleţ postat pe YouTube putem vedea cum o maşină de curse ridiculizează trei maşini de poliţie, chiar în mijlocul traficului. Imaginile par desprinse dintr-un film de acţiune.


Probabil că şoferul a încercat să scape mai întâi de Poliţie, apoi, dându-şi seama că până la urmă va fi prins şi-a exprimat frustrarea făcând drifturi pe lângă maşinile de poliţie.


Nu ne-am putut da seama de marca maşinii, dar probabil este vorba de un model japonez, special modificat pentru cursele de viteză. Deşi sunt trei contra unu, se poate vedea clar cine a ieşit câştigător.

 

 

VIDEO ”Dorel” loveşte din nou. Situaţia incredibilă care a pus în pericol multe vieţi

 

Un tânăr din Bucureşti susţine că a fost înjurat, scuipat şi amendat, pentru ce i-a spus unui agent de la Rutieră. Ce spune Brigada Rutieră a Poliţiei despre acest caz

 

VIDEO Cum arată noua versiune de top a Daciei Logan

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide