VIDEO - Pilot de raliuri Vs Poliţie. 1-0 pentru pilot

Drifturi spectaculoase chiar în mijlocul traficului.

VIDEO - Pilot de raliuri Vs Poliţie. 1-0 pentru pilot VIDEO - Pilot de raliuri Vs Poliţie. 1-0 pentru pilot

Într-un filmuleţ postat pe YouTube putem vedea cum o maşină de curse ridiculizează trei maşini de poliţie, chiar în mijlocul traficului. Imaginile par desprinse dintr-un film de acţiune.


Probabil că şoferul a încercat să scape mai întâi de Poliţie, apoi, dându-şi seama că până la urmă va fi prins şi-a exprimat frustrarea făcând drifturi pe lângă maşinile de poliţie.


Nu ne-am putut da seama de marca maşinii, dar probabil este vorba de un model japonez, special modificat pentru cursele de viteză. Deşi sunt trei contra unu, se poate vedea clar cine a ieşit câştigător.

 

 

VIDEO ”Dorel” loveşte din nou. Situaţia incredibilă care a pus în pericol multe vieţi

 

Un tânăr din Bucureşti susţine că a fost înjurat, scuipat şi amendat, pentru ce i-a spus unui agent de la Rutieră. Ce spune Brigada Rutieră a Poliţiei despre acest caz

 

VIDEO Cum arată noua versiune de top a Daciei Logan

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.