VIDEO: Poliţia rusă, pe urmele unui Nissan GT-R

Pe şoselele din fosta Uniune Sovietică nu este niciodată linişte. Vezi aici o urmărire ca în filme, pe autostradă, imortalizată chiar de către unul dintre poliţiştii aflaţi în mijlocul acţiunii.

O nouă zi, o nouă aventură rusească pe drumurile publice. Dacă de obicei avem de-a face cu accidente sau momente amuzante, filmate de camerele montate pe bordul maşinii, de data aceasta, suntem onoraţi cu un filmuleţ realizat chiar de un curajos poliţist rus.

Indiferent dacă a realizat filmarea pentru a arăta eficacitatea poliţiei din fosta Uninune Sovieticăsau pur şi simplu pentru că este fan Nissan GT-R, "omul legii" surprinde momentele de maximă bravură ale şoferului maşinii japoneze, urmărit pe autostradă.

După un slalom la limită şi câteva accidente ratale la mustaţă, şoferul din Nissan se dă bătut, moment în care poliţia îşi intră în rol. Totuşi, nu putem să nu comentăm gestul celui din GT-R, care iese din maşină sa, pentru a merge direct către cea a poliţiei. Oare filmarea se opreşte acolo, pur întâmpător?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.