VIDEO: Poliţiştii care nu iartă un Bugatti Veyron, parcat ilegal!

Se pare că până şi în Estul Europei este posibil: Un Bugatti Veyron, parcat neregulamentar, este blocat de poliţie. Vezi aici în ce ţară s-a întâmplat.

Suntem obişnuiţi de mult cu privilegiile mai mici sau mai mari de care beneficiază cei cu adevărat bogaţi, iar faptul că regulile de parcare nu se aplică la fel pentru toţi şoferii nu ne mai miră. Totuşi, există un loc, în estul Europei, în care aşa ceva pur şi simplu nu există. Să fie filmuleţul de mai jos dovada faptului că poliţia ar putea aplica legea fără nicio excepţie?

Cert este că putem vedea poliţiştii din Cehia la treabă, imobilizând un Bugatti Veyron, parcat neregulamentar. Se pare că "oamenii legii" nu sunt prea intimidaţi de bolidul franco-german, deci este clar că numele posesorului nu are relevanţă, în acest caz, decât pentru completarea cât mai corectă a procesului verbal.

Când crezi că-i vom putea vedea şi pe poliţiştii români acţionând la fel?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.