VIDEO: Porsche 918 Spyder, disecat într-un film-radiografie

După lansarea de la Frankfurt, supercarul Porsche 918 Spyder s-a lepădat oficial de toate secretele. Asta nu-i opreşte pe cei de la Porsche să-şi promoveze marfa în continuare, printr-un material video care face disecţia digitală a hibridului.

VIDEO: Porsche 918 Spyder, disecat într-un film-radiografie VIDEO: Porsche 918 Spyder, disecat într-un film-radiografie

Felul în care funcţionează sistemul de propulsie al supercarului hibrid Porsche 918 Spyder nu mai este un secret după debutul de la Salonul Auto de la Frankfurt 2013, chiar dacă premergător lansării oficiale germanii au asaltat internetul cu diverse teasere, fie sub formă de filmuleţe sau imagini.

Deşi specificaţiile tehnice pentru Porsche 918 Spyder se ştiau de ceva vreme, germanii intră în amănunt si fac disecţia digitală a hibridului, pe care o ambalează apoi într-un material video, pe înţelesul tuturor.

Lucru care nu ne mai lasă nimic de adăugat, pentru că toate informaţiile sunt ilustrate explicit cu ajutorul graficii 3D în videoclipul de mai jos. Vizionare plăcută!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.