VIDEO: Porsche 918 Spyder se duelează cu McLaren P1 pe circuit

Lumea supermaşinilor a depăşit de mult pragul psihologic de 1.000 CP, iar cele mai noi generaţii ale modelelor care stau bine mersi pe pereţii puştilor joacă în liga „peste 800 CP”. Iar acum, după o aşteptare destul de lungă, britanicii de la EVO au reuşit să pună pe acelaşi circuit noul McLaren P1 şi noul Porsche 918 Spyder.

VIDEO: Porsche 918 Spyder se duelează cu McLaren P1 pe circuit VIDEO: Porsche 918 Spyder se duelează cu McLaren P1 pe circuit

Noul McLaren P1 şi noul Porsche 918 Spyder sunt, alături de noul LaFerrari, cei mai de seamă reprezentanţi ai lumii extrem de exclusiviste a hipermaşinilor. Toate au peste 800 CP şi toate au în spate predecesori care au scris istorie. Bineînţeles, şi preţurile sunt pe măsură, fiecare dintre cele trei modele enumerate având un preţ de pornire de peste 600.000 de euro.

Pentru atâţia bani, ar face bine să fie excelente - atât pe şosea, cât şi pe circuit. Ei bine, britanicii de la EVO au reuşit să pună pe acelaşi circuit englezul McLaren P1 şi neamţul Porsche 918 Spyder.

Ce concluzie au tras cei de la EVO, în videoclipul de mai jos:

Dacă nu ai reuşit să-ţi dai seama, îţi spun eu: britanicii au spus că McLaren P1 e mai bun decât Porsche 918 Spyder pe circuit cu anvelope de curse, în vreme ce Spyderul e mai bun decât P1-le pe drumuri publice cu anvelope de stradă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.