VIDEO: Porsche 918 Spyder vs Porsche 959, duelul dintre generaţii

Ce fascinant este câteodată golul dintre generaţii, mai ales când vine vorba de maşini. Motor Trend speculează momentul şi aruncă în arenă două modele Porsche revoluţionare.

VIDEO: Porsche 918 Spyder vs Porsche 959, duelul dintre generaţii VIDEO: Porsche 918 Spyder vs Porsche 959, duelul dintre generaţii

Să pui umăr la umăr noul Porsche 918 Spyder şi bătrânul 959 nu se poate cataloga drept o ideea tocmai justă. Asta la prima vedere, fiindcă jurnaliştii de la Motor Trend au avut grijă să sublinieze rolurile pe care le-au avut, respectiv le vor avea cele două modele Porsche în dezvoltările tehnologice din curtea constructorului din Stuttgart.

Maşinile au fost testate separat, din pacate, însă au bifat mai multe probe, printre care şi cea a demarajului de la 0 la 100 km/h şi un tur de forţă pe circuitul Big Willow. Porţia completă de istorie o regăsiţi în clipul video de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.